Voorlopige Plannen Spuifront

Deze planning geeft een indicatie van het traject voor Spuifront tot aan het moment van start verkoop en is onder voorbehoud van wijzigingen. Nieuwe ontwikkelingen zullen via digitale nieuwsberichten kenbaar worden gemaakt. Maak hier uw interesse kenbaar.

Met de in december ondertekende samenwerkingsovereenkomst tussen AM en de gemeente, is het officiële startsein gegeven voor de ontwikkeling van de toekomstige woonwijk aan het Spui.

Maar voordat wij zó ver zijn dat de woningen in verkoop kunnen moet er nog veel veel gebeuren.De komende maanden werken wij, samen met de architect en de gemeente, een woonprogramma uit dat past binnen o.a. het nieuwe bestemmingsplan. Daarnaast zullen wij de architect de uitdaging meegeven om bij het ontwerp zoveel mogelijk rekening te houden met de uitkomsten van de recent gehouden woonwensen enquête. Duurzaamheid en toekomstbestendig wonen is een van de aandachtspunten.

Zoals u ziet bevinden wij ons nu in de fase waarin het nieuwe bestemmingsplan vastgelegd moet worden.

Planning van Spuifront

Verkoop eind 2019 Voordat we zó ver zijn dat we daadwerkelijk in verkoop kunnen, zijn we zeker zo’n maand of 9 verder. Het streven is om eind 2019 in verkoop te gaan.

Dat is tevens het moment waarop de definitieve woningplattegronden en prijzen bekend zijn. Uiteraard zullen wij u in de loop van dit jaar meenemen in de tussentijdse ontwikkelingen.

De eerste beelden van Spuifront

Hieronder ziet u de eerste beelden van project Spuifront. Dit zijn voorlopige impressies en kunnen tijdens het ontwikkeltraject nog aangepast worden. Wél geven ze een goede eerste indruk van de toekomstige woonomgeving.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Spuifront Oud-Beijerland “Weids wonen aan water en groen!”

"Duurzaam en historisch wonen aan het water in Oud Beijerland"

Contactpersonen Spuifront

Michael Haverkamp
Verkoopmanager

Michael Haverkamp